Miltä täi näyttää?

Täit ovat niin pieniä, että niitä voi olla vaikea erottaa. Täit näkyvät paremmin mustina pisteinä vaaleissa hiuksissa, kun taas vaaleat saivareet eli täin munat erottuvat paremmin tummista hiuksista.

Mene hyvin valaistuun tilaan ja ota avuksi täikampa. Tee hiuksiin sentin välein jakauksia ja etene päälaelta niskaan. Kampaa valkoisen paperin päällä, kopauta kampaa paperiin vetojen välillä, paperilta täit on helppo huomata. Ole erityisen tarkkana korvien takana ja niskassa. Saivareet eli täin munat voivat muistuttaa hilsettä, mutta toisin kuin hilse, saivareet ovat tiukasti kiinni hiuksissa. Saivareet voivat näyttää myös pieniltä, valkoisilta laikuilta.

Ensimmäisen kuvan hiuksissa näkyy saivareita. Toisessa kuvassa peukalon ja etusormen välissä on yksi hius, jossa kiipeilee täi. Kuva on suurennos, jotta täi näkyy selvemmin.

Jos löydät täitä tai saivareita, käytä Linicin Shampoota tai Solutionia. Jos et löydä täitä tai saivareita, sinun kannattaa käyttää ennaltaehkäisevästi Linicin Prevent -suihketta.

Lue lisää täin elämästä täällä >>

Täi hiuksessa
Täi hiuksessa

Tehoa ilman myrkkyjä

Linicin 10 min Shampoo ja Linicin 15 min Solution häätävät epätoivotut vieraat hiuksista. Täitartunta kannattaa hoitaa huolellisesti, ettei yksikään täi jää munimaan uutta jälkikasvua.

Näin pääset eroon täistä

Olet poistumassa sivustolta Linicin.fi

Napsauttamalla Jatka siirryt pois sivustolta. Valitsemalla Peruuta jäät sivustolle.