• slide

  1)

  Aseta pyyhe lapsen hartioille. Jos lapsen hiukset ovat pitkät, käytä toista pyyhettä mahdollisten täiden pyydystämiseen.

 • slide

  2)

  Kampaa hiukset järjestelmällisesti päänahasta alas hiusten latvoihin, poista kuolleet täit pyyhkimällä tai huuhtelemalla kampa jokaisen vedon jälkeen.

 • slide

  3)

  Kampaa ohimolta latvoihin päin.

 • slide

  4)

  Toista käsittely niskassa varmistaaksesi, että kaikki täit on poistettu. Voi olla, että joudut vielä poistamaan saivareet käsin.

Kampaaminen ja kuolleiden täiden poistaminen

Noudata ohjeita huolellisesti poistaaksesi täit tehokkaasti hiuksista. Tämä täytyy tehdä heti hoidon jälkeen. Kampaa hiukset hyvin valaistussa tilassa, koska saatat joutua poistamaan saivareet käsin.

 1. Aseta pyyhe lapsen hartioille. Jos lapsesi hiukset ovat pitkät, käytä toista pyyhettä mahdollisten täiden pyydystämiseen.
 2. Kampaa hiukset järjestelmällisesti päänahasta alas hiusten latvoihin, poista kuolleet täit huuhtelemalla ja pyyhkimällä kampa jokaisen vedon jälkeen.
 3. Kampaa ohimolta latvoihin päin.
 4. Toista käsittely niskassa varmistaaksesi, että kaikki täit on poistettu. Voi olla, että joudut vielä poistamaan saivareet käsin.

Linicin-tuoteperheestä löytyy sopiva tuote koko perheelle, pienille ja isommille, täiden torjuntaan ja ennaltaehkäisyyn. Katso tuotevertailusta, mikä tuote on paras juuri teille.

Löydä sopiva tuote

Täitartunnan havaittuasi hoida ensin ihmiset, sitten asunto. Pese liinavaatteet, pyyhkeet ja päähineet. Puhdista hiusharjat, kammat sekä hiussoljet ja -koristeet.

Lue siivousohjeet

Linicin 10 min Shampoo ja Linicin 15 min Solution häätävät epätoivotut vieraat hiuksista.

Täitartunta kannattaa hoitaa huolellisesti, ettei yksikään täi jää munimaan uutta jälkikasvua.

Näin pääset eroon täistä

Olet poistumassa sivustolta Linicin.fi

Napsauttamalla Jatka siirryt pois sivustolta, valitsemalla Peruuta