Mikä on Linicin Solution?

Linicin Solution on hellävarainen, mutta tehokas. Se tukahduttaa täit hetkessä. Muiden hyvin siedettyjen Linicin-tuotteidemme tavoin se ei sisällä lainkaan hyönteismyrkkyjä eivätkä täit voi kehittää vastustuskykyä Linicinille.

Erittäin mieto koostumus, joka sisältää laajalti lasten hygieniatuotteissa käytettäviä ainesosia, liuos on turvallinen yli vuoden ikäisillä lapsilla. Se on turvallinen myös raskauden ja imetyksen aikana – valvotuissa dermatologisissa tutkimuksissa se on osoittautunut erittäin hyvin siedetyksi. Liuosta on helppo levittää päänahkaan ja hiuksiin pulloa puristamalla. Anna liuoksen vaikuttaa 15 minuuttia ja pese hiukset sen jälkeen tavallisella shampoolla. Hiero ensin hiuksiin kauttaaltaan pelkkää shampoota ennen kuin lisäät vettä. Kampaa hiukset pesun jälkeen huolellisesti pakkauksen mukana tulevalla tiheällä kammalla. Hoito täytyy toistaa 9-10 päivän kuluttua, jotta varmistetaan, ettei mahdollisesti kuoriutuneita saivareita jää hiuksiin. Näin käy hyvin harvoin, sillä Linicin Solution ehkäisee saivareiden kehittymisen, mutta on aina parempi katsoa kuin katua! Vastaisuudessa voit ennaltaehkäistä täitartuntaa Linicin Prevent -suihkeella.

Saatavana apteekista!

Linicin Solutionin käyttö

Noudata seuraavia ohjeita huolellisesti varmistaaksesi päätäiden häädön onnistuminen. Tarvittava määrä riippuu hiusten pituudesta ja paksuudesta, mutta yleisesti voidaan sanoa, että normaaleihin, olkapäille ulottuviin hiuksiin tarvitaan 30-50 ml liuosta.

 1. Aseta vaalea pyyhe hoidettavan henkilön hartioille. Avaa pullon päässä oleva pieni korkki ja levitä liuosta kuiviin hiuksiin puristamalla pulloa kevyesti.
 2. Levitä liuosta otsalta päälakea kohti varmistaen, että liuosta leviää tasaisesti joka puolelle päänahkaa.
 3. Jatka sitten päälaelta alaspäin kohti korvia ja niskaa.
 4. Hiero liuosta tasaisesti päänahkaan ja kauttaaltaan hiuksiin.
 5. Varmista, että liuos peittää kaikki hiukset latvoihin asti.
 6. 15 minuutin vaikutusajan kuluttua liuos on tappanut päätäit ja ehkäissyt saivareiden kehittymistä. Sen jälkeen voit pestä liuoksen pois tavallisen shampoon avulla.
 7. Käytä runsaasti shampoota, hiero se huolellisesti hiuksiin, lisää sitten vettä ja huuhtele pois. Hiukset voidaan tarvittaessa pestä useaan kertaan. Suosittelemme hoitoaineen käyttöä kampaamisen helpottamiseksi.

Kampaa hiukset huolellisesti tiheällä kammalla ja toista koko prosessi 9-10 päivän kuluttua.

Kampaaminen / Kuolleiden täiden poistaminen hoidon jälkeen

Noudata seuraavia ohjeita huolellisesti poistaaksesi päätäit. Tämä tulee tehdä heti hoidon jälkeen. Kampaa hiukset hyvin valaistussa tilassa, koska voit joutua poistamaan saivareet käsin.

 1. Aseta pyyhe hoidettavan henkilön hartioille. Jos henkilön hiukset ovat pitkät, käytä toista pyyhettä mahdollisten täiden pyydystämiseen.
 2. Kampaa hiukset järjestelmällisesti päänahasta alas hiusten latvoihin, poista kuolleet täit huuhtelemalla ja pyyhkimällä kampa jokaisen vedon jälkeen.
 3. Kampaa ohimolta latvoihin päin.
 4. Toista käsittely niskassa varmistaaksesi, että kaikki täit on poistettu. Voi olla, että joudut vielä poistamaan saivareet käsin.

Linicin Solutionin ainesosat (vaikuttava aine dimetikoni):

Dimethicone, tocopheryl acetate (vitamin E), prunus dulcis (almond oil), prunus armeniaca (apricot kernel oil)

Miten täiden kampaaminen tehdään?

Kampaaminen pitää tehdä heti hoidon jälkeen ja hyvin valaistussa tilassa. Katso kuvalliset ohjeet!

Lue lisää täältä

Olet poistumassa sivustolta Linicin.fi

Napsauttamalla Jatka siirryt pois sivustolta. Valitsemalla Peruuta jäät sivustolle.