Torju Täit!

Täit ovat hyvin yleinen riesa. Eurooppalaisista lapsista noin joka neljännellä on jossakin vaiheessa täitartunta. Varsinkin täiepidemiat päiväkodeissa ovat ongelmallisia, sillä silloin tartunnan on saanut yli neljännes lapsiryhmän lapsista. Vuonna 2007 Helsingin ja Uudenmaan, Pirkanmaan sekä Lapin sairaanhoitopiirien kouluterveydenhoitajille suunnatussa kyselyssä n.50% raportoi koulustaan löytyneen päätäitä viimeisen vuoden aikana.

Lähde: Tartuntatautiliitto/ Tietoa tartuntataudeista/ Päätäi)

Aiemmin ainoana keinona on ollut hoitaa tartunnan saanut henkilö sekä tämän perhe. Nyt voit myös ennaltaehkäistä täitartuntaa suihkuttamalla aamulla ennen kouluun tai päiväkotiin lähtöä hiukset Linicin Prevent –suihkeella. Suihkeen käyttö aloitetaan, kun tartuntavaara on suuri (esim. jos olet saanut päiväkodista tai koulusta täitiedotteen). Täitartunnat ovat yleisimpiä kesän/joulun jälkeen, kun lapset palaavat päiväkoteihin ja kouluihin. Tällaisina aikoina kannattaa nimenomaan käyttää Linicin Prevent –suihketta. Väritön ja miedon tuoksuinen spray on huomaamaton ja helppokäyttöinen. Linicin-tuotteet eivät sisällä hyönteismyrkkyjä eivätkä täit voi kehittää vastustuskykyä Linicinille.

Saatavana apteekeista!

Katso Linicin Prevent Sprayn esittelyvideo tästä >>

Linicin Prevent Spray on suihke, joka tekee hiukset täille näkymättömiksi. Suojaa lapsesi tartunnalta, kun täitä on liikkeellä.

Lue lisää täältä

Tiedätkö, miten toimia täiden yllättäessä? Testaa täitietosi!

Tee testi tästä

Linicin on saatavilla ilman reseptiä lähimmästä apteekista tai verkkoapteekista.

Lue lisää täältä

Olet poistumassa sivustolta Linicin.fi

Napsauttamalla Jatka siirryt pois sivustolta. Valitsemalla Peruuta jäät sivustolle.