Mikä on Linicin Prevent Spray?

Linicin Prevent Spray -suihkeella estät täitartunnan tehokkaasti. Dermatologisesti testattu suihke on hellävarainen ja myrkytön. Miedosti hajustettu ja väritön suihke sopii sekä aikuisille että yli 2-vuotiaille lapsille. Prevent Sprayn ainesosat tekevät hiukset täille näkymättömiksi ehkäisten näin täitartunnat.

Linicin Prevent Spray -suihketta on helppo käyttää. Suihkuta Linicin Preventiä kuiviin hiuksiin aamuisin täitartunnan estämiseksi. Hiuksia ei huuhdella käsittelyn jälkeen. Käsittelyn vaikutus kestää seitsemän tuntia. Suosittelemme tarvittaessa uutta käsittelyä mikäli tartuntavaara on edelleen voimassa. Yksi pullo riittää noin kuukaudeksi yhdellä ihmisellä (riippuu hiusten pituudesta).

Saatavana apteekista!

Linicin Prevent Sprayn käyttö

Noudata seuraavia ohjeita huolellisesti ehkäistääksesi täitartunta. Linicin Preventiä tulisi käyttää joka aamu, kun tartuntariski on suuri, kuten. esim. lukukauden alussa.

Tarvittava määrä riippuu hiusten pituudesta ja tyypistä, mutta yleisesti voidaan sanoa, että yksi pullo sisältää noin 30 annosta. Sprayn vaikutus kestää vähintään seitsemän tunnin ajan. Ennen kuin käytät Linicin Preventiä, kampaa hiuksesi ja varmista, ettei niissä ole täitä.

Suihkuta Linicin Preventiä kuiviin hiuksiin varmistaen, että sitä on kaikkialla. Vältä aineen joutumista silmiin tai muille limakalvoille.

Lisää suihketta uinnin, suihkun, hiusten harjaamisen tai muunlaisen aktiviteetin jälkeen.

Katso kuvalliset ohjeet tästä >>

Katso Linicin Prevent Sprayn esittelyvideo tästä >>

Linicin Prevent Spray -suihkeen ainesosat:
(vaikuttavat aineet munkinmarjauute ja lemon eukalyptus)

Aqua, alcohol denat., PEG-40 hydrogenated castor oil, menthanediol, vitex extract.

Osta Linicin

Linicin on saatavilla ilman reseptiä lähimmästä apteekista tai verkkoapteekista.

Lue lisää täältä

Olet poistumassa sivustolta Linicin.fi

Napsauttamalla Jatka siirryt pois sivustolta. Valitsemalla Peruuta jäät sivustolle.