• slide

  1)

  Suihkuta Linicin Preventiä kuiviin hiuksiin varmistaen, että sitä on kaikkialla. Vältä aineen joutumista silmiin tai muille limakalvoille.

 • slide

  2)

  Lisää suihketta uinnin, suihkun, hiusten harjaamisen tai muunlaisen aktiviteetin jälkeen.

Linicin Preventin käyttö

Noudata ohjeita huolellisesti estääksesi päätäitartunnan. Linicin Prevent -suihketta tulisi käyttää joka aamu, kun tartuntariski on suuri, esim. koulun lukukauden alussa ja lomien jälkeen.

Tarvittava määrä suihketta riippuu hiusten pituudesta ja tyypistä, mutta yleisesti voidaan sanoa, että yksi pullo sisältää noin 30 annosta. Sprayn vaikutus kestää vähintään seitsemän tunnin ajan. Ennen kuin käytät Linicin Preventiä, kampaa hiuksesi ja varmista, ettei niissä ole täitä.

 1. Suihkuta Linicin Preventiä kuiviin hiuksiin varmistaen, että sitä on kaikkialla. Vältä aineen joutumista silmiin tai muille limakalvoille.
 2. Lisää suihketta uinnin, suihkun, hiusten harjaamisen tai muunlaisen aktiviteetin jälkeen.

Täit ovat pieniä ja niitä voi olla vaikea erottaa hiusten seasta. Katso kuvat ja lue tarkemmat ohjeet tartunnan tunnistamiseen.

Lue lisää täältä

Linicin on saatavilla ilman reseptiä lähimmästä apteekista tai verkkoapteekista.

Lue lisää täältä

Täitartunnan havaittuasi hoida ensin ihmiset, sitten asunto. Pese liinavaatteet, pyyhkeet ja päähineet. Puhdista hiusharjat, kammat sekä hiussoljet ja -koristeet.

Lue siivousohjeet

Olet poistumassa sivustolta Linicin.fi

Napsauttamalla Jatka siirryt pois sivustolta. Valitsemalla Peruuta jäät sivustolle.